Masterclass De loonsanctie voorkomen Hoe maak je een dossier UWV-proof?

Masterclass De loonsanctie voorkomen

Datum
Donderdag 21 september 2023

Locatie
Oudlaen Utrecht

Prijs
€ 495 ex btw
 

Een UWV-proof dossier begint op dag 1 van de ziekmelding. Welke keuzes maak je als werkgever en hoe goed kun je later onderbouwen wat je hebt gedaan en waarom. ‘Ik, als werkgever?’ Ja, jij als werkgever, want uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor de onderbouwing van het Re-integratieverslag (RIV). En niet de arbodienst. Hoe gek het ook klinkt.

Zit alles in het RIV? Zijn de noodzakelijke arbeidsrechtelijke acties ondernomen? Is de re-integratie goed vorm gegeven en opgevolgd? Zijn er interventies gedaan en is het 1e en 2e spoor ingezet?

Er kan veel fout gaan. Maar gelukkig hebben we onze docent Paul Lammerts, bezwaar en beroep-specialist, die laat zien wat je kunt doen om dure loonsancties te voorkomen. Hij weet precies waar je op moet letten en hoe UWV beoordeelt. Paul is scherp maar maakt met humor het vakgebied toegankelijk. Hij heeft bizarre sanctievoorbeelden uit de praktijk maar geeft je ook gestructureerd advies om de juiste dingen te doen voor een kansrijke WIA-aanvraag.

Profiteer van Paul’s kennis. Werk aan een consistent en onderbouwd Re-integratieverslag en meld je aan voor deze masterclass.