Masterclass De energieke organisatie Energiemanagement vanuit mens en organisatie

Masterclass De energieke organisatie

Datum
Dinsdag 18 januari 2022

Locatie
Carlton President
Floraweg 25, 3542 DX Utrecht

Afhankelijk van de corona-situatie beoordelen we of de training veilig fysiek kan en anders doen we deze online. Veiligheid voorop!

Prijs
€495 ex btw

Geaccrediteerd met 2 PE punten voor arbeidsdeskundigen
 

De inrichting van jouw organisatie en de gebruikte processen spelen een belangrijke rol in het energiek houden van je werknemers. De keuzes hierin kunnen al jaren voor energielekken zorgen en daarom juist nu, in tijden van verandering, heel zichtbaar worden in de fysieke en mentale vitaliteit van je werknemers. Met onvoldoende brandstof in je organisatie ga je dit ook terug zien in de interne en externe communicatie, de werksfeer, behoud van talenten en bedrijfsresultaten.

Hoe zorg je er nu als organisatie voor dat je medewerkers energiek aan het werk blijven?

Philip Lomans en Chantalle Weemaes laten je in deze Masterclass zien hoe energiemanagement binnen jouw organisatie werkt en welke stappen jij kan zetten om het energieniveau naar een hoger plan te tillen. Philip duikt als organisatiedeskundige in energielekken die te vinden zijn binnen de systemen van een organisatie. Chantalle laat je vervolgens vanuit wetenschappelijk perspectief zien welke invloed deze energielekken hebben op de biochemie en het brein van jouw medewerkers. Je gaat persoonlijk energiemanagement ook zelf aan den lijve ervaren want naast veel nieuwe inzichten en handvatten ga je zeker ook met extra energie naar huis.