Opleiding Lean in verzuim Stapsgewijze verbetering

Opleiding Lean in verzuim

Opleiding Lean in verzuim
Van cijfers en data naar stapsgewijze verbetering

Datum
In verband met de coronamaatregelen van afgelopen vrijdag 14 januari hebben we besloten deze training 2 weken later te starten en wel op 3 februari. Dit onder voorbehoud van mogelijke versoepelingen die naar wij hopen bekend zullen worden gemaakt op de persconferentie van dinsdag 25 januari a.s.   

De data worden dan: donderdag 3, 17 februari en vrijdag 11 maart 2022
09.00 - 16.30

Locatie
Gardens Business Centre Oudlaen
Oudlaan 4, 3515 GA Utrecht

Investering
€1695 (ex btw)

Geaccrediteerd voor bedrijfsartsen met 18 punten (AbSg nr. 205153), arbeidsdeskundigen 15 pt. en RCMT® met 6 pt. 
 

Lean is een veelgebruikte methode om bedrijfsprocessen te verbeteren. Voor het verzuimproces wordt het nog weinig toegepast. Terwijl je met kleine verbeteringen in het verzuim- en re-integratieproces grote stappen kunt maken.

In de driedaagse opleiding Lean in verzuim leer je de principes van Lean te vertalen naar verzuim en re-integratie, casemanagement en de arbodienstverlening.

Je gaat aan de slag met drie centrale vragen: 

  1. Wie is jouw klant en wat is waarde voor hem of haar?
  2. Hoe verhoog je het probleemoplossend vermogen bij de werknemer?
  3. Waar loopt het niet goed en is er behoefte aan verbetering? 

Door de beantwoording van deze centrale vragen ontstaat er een systematische aanpak en ga je naar huis met een concreet verbeterplan.

En de resultaten? Minder wachttijden, betere werkafspraken, minder onbenutte mogelijkheden, meer regie, kortere verzuimduur en minder arbeidsverzuim.

Deze opleiding is het logische vervolg op de Masterclass Verzuimcijfers en Datagedreven Verzuimbeleid en is met name bedoeld voor HR managers, verzuimspecialisten, bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen. 

Wij zorgen op de locatie voor alle denkbare corona voorzorgsmaatregelen. 

Geaccrediteerd voor bedrijfsartsen met 18 punten (AbSg nr. 205153), voor arbeidsdeskundigen met 15 pt. en RCMT® met 6 punten.

Afbeelding1.png: PNG afbeelding (76 KB)