Masterclass Verzuimgesprekken Verbinding, vertrouwen en veiligheid

Masterclass Verzuimgesprekken

Datum
Dinsdag 13 juni 2023
10.00 - 16.15

Locatie
Gardens Business Center Oudlaen, Oudlaan 4 Utrecht

Investering
€595 ex btw
Hoe komt het toch dat je met sommige medewerkers heel makkelijk in gesprek komt terwijl het met anderen zo moeilijk is? Waarom lukt het om met de één een stap te zetten en afspraken te maken en met de ander niet?

Als leidinggevende of als casemanager voer je geregeld 'lastige' gesprekken. Gesprekken waarbij je het gevoel hebt dat je niet bij het echte probleem komt. Het is net als de ijsberg. Er zit nog zoveel onder water.

Hoe ga je er voor zorgen dat er een echt gesprek kan ontstaan? Want een goed gesprek is het begin van de oplossing. En is cruciaal bij het stimuleren van gewenst gedrag en het voorkomen van ziekmeldingen.

Deze gesprekstraining geeft je handvatten om verbinding te maken, vertrouwen te winnen en een veilige sfeer te creëren. 

Sandra Niezink is jouw docent. Haar trainingen worden zeer hoog beoordeeld met een 9,5. Dat komt omdat zij je geen script  leert, maar een heldere manier om echt contact te maken gebaseerd op wetenschappelijke inzichten.

Wij geven deze trainingen aan bedrijfsartsen, leidinggevenden, verzuimcoaches, praktijkondersteuners en casemanagers. En kan ook inhouse worden gegeven.