Masterclass De nieuwe Stecr Werkwijzer Arbeidsconflicten Voorkom escalatie!

Masterclass De nieuwe Stecr Werkwijzer Arbeidsconflicten

Masterclass

Datum
Donderdag 25 mei 2023
10.00 - 16.15

Locatie
Gardens Business Center Oudlaen | Utrecht

Prijs
€ 595.00 (ex btw)
 

Arbeidsconflicten zijn er in alle soorten en maten. Vaak ontstaan ze zonder dat je er erg in hebt, maar de gevolgen kunnen desastreus zijn en leiden tot een vlucht in verzuim. In de meeste organisaties krijgt het conflict pas aandacht als het er daadwerkelijk is. Kan dat anders? 

Jazeker kan dat. Ten eerste door het conflict te voorkomen en als dat niet is gelukt door het conflict te kanaliseren en in goede banen te leiden. De nieuwe Stecr Werkwijzer Arbeidsconflicten, versie 7 geeft daar de handvatten voor. 


In deze Masterclass krijg je van een jurist, een mediator en een casemanager praktische tips om beleid en aanpak aan te scherpen. Zij geven je duidelijkheid over de bevoegdheden, de taken en de rollen van in dit veld opererende professionals. Niet alleen de leidinggevende maar ook de huisarts die zijn patiënt adviseert ‘even afstand te nemen’, terwijl de bedrijfsarts het juist van belang acht dat de werknemer met de werkgever in gesprek blijft.

Donderdag 25 mei a.s. vindt de Masterclass plaats. Een must voor iedereen die werkzaam is als HR- of arbo- professional, casemanager, arbeidsdeskundige, mediator, jurist of bedrijfsarts.

WW AC 7 foto.jpg: JPEG afbeelding (89 KB)

Zowel UWV als kantonrechter toetsen op basis van deze Werkwijzer. Dus, vermijd gedoe en meld je snel hieronder aan voor deze hoog beoordeelde Masterclass!