Masterclass Poortwachter in je vingers In één dag door de regeljungle rond ziekte en verzuim

Masterclass Poortwachter in je vingers

 

Datum
Woensdag 8 mei 2024
10.00-16.30

Locatie
Gardens Business Center Oudlaen | Utrecht

Investering
€595 (ex btw)
 

De Poortwachterregels rondom verzuim zijn ingewikkeld en soms zelfs ondoorgrondelijk. Het is een eye-opener van jewelste als je begrijpt hoe het in elkaar zit.

Ten eerste: om een verzuimende medewerker beter te kunnen begeleiden.
Ten tweede: om te begrijpen wat verzuim de organisatie en de medewerker kost.
Ten derde: om te leren dat je de regels goed moet kennen om er van af te kunnen wijken. 

En dat laatste is soms nodig om iemand in beweging te krijgen. Want wat doe je als de huisarts zegt dat de werknemer rust moet nemen en niet komt werken? Wie bepaalt of iemand niet kan werken? Wat is rust? Wat is ziekte? En wat doe je als de werknemer niet meewerkt aan re-integratie?

Er zijn zoveel partijen betrokken bij verzuim dat het soms niet duidelijk is wie de regie heeft en wie nou eigenlijk bepaalt wat er moet gebeuren.

Sanne Hamers leidt je door de regeljungle rond ziekte en verzuim. Zij is een zeer ervaren casemanager en verzuimadviseur die kristalhelder uitlegt hoe het werkt. Deze Masterclass is een aanrader voor casemanagers (in taakdelegatie), HR, leidinggevenden en bedrijfsartsen.

Deze masterclass is bedoeld voor HR managers die meer met verzuim willen doen, voor casemanagers en re-integratie medewerkers die hun basis willen verstevigen en voor iedereen die wel eens wil weten hoe het nu echt zit met verzuim!

Meld je aan en ontvang meteen de veel geprezen en gelezen Verzuim- en re-integratiegids gratis.

20.248-GiB-Omslag-A5-WerkVerzuim-Gidsindd.jpg: JPEG afbeelding (97 KB)