Opleiding Wellbeing & Vitaliteitsmanagement Visie en aanpak

Opleiding Wellbeing & Vitaliteitsmanagement

 

Data
Start dinsdag 14 mei 2024 - einddatum dinsdag 25 juni 2024. Zie Programma voor de tussenliggende data. 

Locatie
Gardens Business Center Oudlaen
Oudlaan 4, 3515 GA Utrecht

Investering 
Opleiding €3195 (ex btw)


Voor advies of meer informatie kun je ons ook bellen 06-37663274 of mailen naar info@gezondinbedrijf.com
 

Met deze opleiding ontwikkel je een vitale visie op mens en organisatie. Maar belangrijker nog: je leert ook hoe je het voor elkaar krijgt om deze visie visie vorm en inhoud te geven binnen jouw organisatie.

Er is geen eenvoudig stappenplan voor wellbeing, vitaliteit en/of duurzame inzetbaarheid. Elke organisatie heeft z'n eigen aanpak nodig. Het goede nieuws is dat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden.

We gaan je helpen om die stappen te nemen die nodig zijn om beweging te creëren in jouw organisatie en die dingen te doen die nodig zijn om het door jou gestelde doel te bereiken. Waarbij je lef toont, zelf regie neemt, aanhaakt op visie en de sterke punten van de organisatie en rekening houdt met alle belanghebbenden.

Hoe je het vakgebied ook noemt: duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, werkgeluk of wellbeing, bottomline gaat het over mensen beter laten functioneren binnen de organisatie. En dat is hard nodig. Want er wordt meer dan ooit veel gevraagd van werknemers. Het is voor de continuiteit van organisaties van levensbelang om werknemers betrokken, vitaal en duurzaam inzetbaar te houden. 

Je sluit de opleiding af met een Plan van Aanpak. Een plan waarin jij aangeeft hoe wellbeing en vitaliteit onderdeel worden  van jouw organisatie.

Het unieke van deze opleiding is dat je les krijgt van de Vitality Managers die in de afgelopen jaren gekozen zijn tot Vitality Manager van het Jaar.

Na het volgen van de opleiding en het presenteren van jouw eindopdracht ontvang je het Diploma Vitality Manager.

Als je meer wilt weten kun je ons natuurlijk ook bellen 06-37663274 of mailen: info@gezondinbedrijf.com

Op woensdag 17 april 2024 vindt van 09.00 tot 10.00 een online introductiesessie plaats met als titel: De route naar Wellbeing & Vitaliteit. Deze sessie is bedoeld zowel voor cursisten als voor geïnteresseerden. Wil je als geïnteresseerde (gratis) meedoen laat dan hier je emailadres achter. Je krijgt dan een Teamslink toegestuurd. 

Heb je je aangemeld voor de opleiding dan krijg je vanzelf een link toegestuurd.

Rosa Wassink, Vitaliteitsadviseur, Nova College:
"Heel veel dank voor de opleiding en de feedback op de eindopdracht. Het heeft me veel opgeleverd en ik ga me er vol voor inzetten dit Plan van Aanpak werkelijk uit te voeren binnen het Nova College."  Twee jaar later heeft Rosa de daad bij het woord gevoegd en is zij afgelopen september 2022 gekozen tot Vitality Manager van het Jaar!