Praktijkdag Re-integratie perikelen Hoe houd je altijd beweging in het dossier?

Praktijkdag Re-integratie perikelen

Datum
Donderdag 24 september 2020

Locatie 
Carlton President Hotel, Maarssen Utrecht

Prijs 
€495.00 ex. btw
Online: €395 ex btw (gebruik code: online)

Geaccrediteerd voor 2 PE punten door NVvA
Deze praktijkdag is voor iedereen die de grondbeginselen van Poortwachter beheerst. En zich verder wil bekwamen in re-integratie en mobiliteit.

Hoe komt het toch dat zoveel re-integratietrajecten zo moeizaam verlopen en de zieke medewerker geen werkzaamheden verricht binnen of buiten de eigen organisatie? Je stuk loopt op het 1e en 2e spoor. En je uiteindelijk in een energie slurpend WIA-traject verzeild raakt.

Voor deze categorie lastige gevallen hebben we een intensieve praktijkdag voor gevorderde casemanagers en HR-specialisten  ontwikkeld. De docenten nemen je mee langs alle hobbels en bobbels die terugkeer naar het werk blokkeren. En dat begint al bij de invulling van passende arbeid. 

Soms is er natuurlijk een medische beperking, maar vaak is er iets anders aan de hand. Een mismatch in de functie, op het werk, met de leidinggevende, in de thuissituatie.

We laten tevens zien dat re-integratie niet begint als het fout is gegaan. Door tijdig te werken aan loopbaanontwikkeling en mobiliteit kun je veel ellende voorkomen. 

Corona zorgt er voor dat problemen nog meer uitvergroot worden. Alle reden om er bovenop te zitten!